Comisarul european Leonard Orban a apreciat ca autoritatile romane trebuie sa convina cat mai repede cu expertii Comisiei Europene asupra modificarii taxei de inmatriculare auto, astfel incat noua legislatie sa intre in vigoare de la 1 ianuarie 2008.
Comisarul european Leonard Orban a apreciat ca autoritatile romane trebuie sa convina cat mai repede cu expertii Comisiei Europene asupra modificarii taxei de inmatriculare auto, astfel incat noua legislatie sa intre in vigoare de la 1 ianuarie 2008. "Am spus 1 ianuarie 2008 pentru ca este vorba de Codul fiscal care se modifica in cursul unui an cu aplicabilitatea de la 1 ianuarie a anului urmator, iar acesta este un lucru cunoscut de Comisia Europeana", a precizat Orban. Comisia Europeana a declansat in urma cu cateva luni procedura de infrigement impotriva Romaniei, considerand ca taxarea masinilor second-hand vandute de cetatenii romani este discriminatorie fata de cele vandute de cetatenii din alte state membre UE, precum si ca nivelul taxei depaseste valoarea reziduala sau de piata a masinii in cazul celor foarte vechi.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.