Managerul Iulius Mall, Dan Boyte, a declarat ieri ca angajatii companiei si toti subcontractorii fac eforturi pentru a finaliza complexul commercial inainte de data de 20 octombrie. Unele dintre firme lucreaza in trei schimburi, inclusiv noaptea, pen
Managerul Iulius Mall, Dan Boyte, a declarat ieri ca angajatii companiei si toti subcontractorii fac eforturi pentru a finaliza complexul commercial inainte de data de 20 octombrie. Unele dintre firme lucreaza in trei schimburi, inclusiv noaptea, pentru a termina proiectul cat mai repede. "Suntem pe ultima suta de metri. Se lucreaza din greu la finisaje, la inchiderile de sticla, zugraveli si se pun ultimele reglaje la instalatia electrica", a declarat Dan Boyte.
Patronul societatii Iulius Goup, Iulian Dascalu, ar dori ca investitia sa sa fie prima inaugurata. si asta cu atat mai mult cu cat rivalul sau in afaceri, Arpad Paszkany, managerul proiectului Polus Center, a anuntat ca isi va inaugura propriul complex comercial de tip mall in data de 12 octombrie.
Fiecare dintre cele doua companii a inceput o campanie intensa de comunicare. "Razboiul" comercial dintre Polus Center si Iulius Mall se poarta prin intermediul autobuzelor inscriptionate, panourilor publicitare, al presei si Internetului.
Rivalitatea dintre reprezentantii celor doua companii este accentuata de faptul ca atat reprezentantii lui Iulian Dascalu cat si cei ai lui Arpad Paszkany au concurat pentru a obtine terenul oferit de Consiliul Judetean pentru construirea mall-ului din cartierul Gheorgheni. Licitatia a fost castigata de Iulius Group, insa concurentii sai au acuzat o serie de nereguli. De altfel, membrii comisiei de licitatie au fost citati la DNA Bucuresti, ca urmare a unei plangeri penale depuse de Arpad Paszkany. Dupa ce Paszkany a pierdut competitia pentru terenul din cartierul Gheorgheni, el a decis sa isi ia revansa. Asa ca a inceput in tromba lucrarile pentru construirea unui nou mall in zona sapca Verde, de la capatul cartierului Manastur. Terenul cu pricina a fost obiectul unui indelungat litigiu, incheiat cu o intelegere amiabila, intre firma Polus si Universitatea de stiinte Agricole si Medicina Veterinara din Cluj-Napoca.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.