In fiecare saptamana, cotidianul "Cronica Romana" va incerca sa vina in sprijinul cititorilor cu o pagina speciala intitulata "Drepturile Omului". Toti cei nemultumiti sau care se simt neputinciosi in fata eventualelor abuzuri ale institutiilor statu
In fiecare saptamana, cotidianul "Cronica Romana" va incerca sa vina in sprijinul cititorilor cu o pagina speciala intitulata "Drepturile Omului". Toti cei nemultumiti sau care se simt neputinciosi in fata eventualelor abuzuri ale institutiilor statului se pot adresa ziarului nostru. In context, asteptam pe adresa redactiei, prin mail, fax sau scrisori, cazuri concrete in care v-ati simtit "victimele" autoritatilor. "Cronica Romana" va va raspunde in interiorul acestei pagini, "Cititorii ne scriu, noi le raspundem", in cadrul unei noi rubrici, pe care o speram utila, problemelor semnalate de dumneavoastra, incercand, totodata, sa va ofere sfaturi juridice extrem de importante in acest sens. Daca luam in calcul, si nu putem sa nu luam, zbuciumata perioada post-decembrista, suntem convinsi ca prin aceasta pagina, cotidianul nostru va fi de un real ajutor celor care au pierdut de prea multe ori batalii inegale cu... Statul. (R. S.)


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.