Deranjat de valva creata in jurul arbitrajului, presedintele Federatiei romane de Fotbal, Mircea Sandu, a tinut sa fie prezent la sedinta de ieri a Comisiei Centrale a Arbitrilor. Chiar si asa, seful CCA nu doreste sa treaca la masuri dure, declaran
Deranjat de valva creata in jurul arbitrajului, presedintele Federatiei romane de Fotbal, Mircea Sandu, a tinut sa fie prezent la sedinta de ieri a Comisiei Centrale a Arbitrilor. Chiar si asa, seful CCA nu doreste sa treaca la masuri dure, declarand ca nu este de acord cu retrogradarile lui Coltescu si Serea.

Arbitrii Sebastian Coltescu si Ionica Serea au fost pusi la zid in sedinta CCA, pentru prestatiile pe care le-au avut la meciurile CFR Cluj-Ceahlaul, respectiv UTA-Poli Timisoara. Dupa doua meciuri facute praf in acest inceput de sezon, Coltescu se astepta sa fie drastic pedepsit. In stilul deja consacrat, sefii CCA nu vor sa faca publice pedepsele dictate impotriva arbitrilor care gresesc, pentru a le putea reduce ulterior sanctiunile.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.