Dupa ce presa a dezvaluit ca sanctiunile impotriva lui Ionica Serea si Sebastian Coltescu fusesera dictate inca de luni de Mircea Sandu, CCA a dat ieri aceleasi pedepse, mascate sub forma retinerii de la delegari.     Pedepse mascate pen
Dupa ce presa a dezvaluit ca sanctiunile impotriva lui Ionica Serea si Sebastian Coltescu fusesera dictate inca de luni de Mircea Sandu, CCA a dat ieri aceleasi pedepse, mascate sub forma retinerii de la delegari.     Pedepse mascate pentru Ionica Serea si Sebastian Coltescu. Dupa ce acestia au gresit grav in partidele UTA - "Poli" Timisoara, respectiv CFR Cluj - Ceahlaul, se parea ca Serea va spune adio arbitrajului, in timp ce Coltescu urma sa fie trimis la Liga a II-a.     INDULGENTA. Desi presedintele FRF, Mircea Sandu, ar fi fost cel care ar fi adoptat deciziile de mai sus, acestea fiind prezentate presei inca de luni de presedintele de onoare al Ceahlaului, Gheorghe Stefan, CCA a tinut sa-si afiseze asa-zisa independenta. Concret, la sedinta de ieri, prima in care s-au luat oficial in discutie prestatiile celor doi "cavaleri ai fluierului", Serea a fost retinut de la delegari pentru sase etape, iar Coltescu, pentru opt. "Coltescu a gresit la meciul CFR Cluj - Ceahlaul. Cum era si recidivist dupa erorile de la Steaua - Ceahlaul, a primit opt etape", a spus Constantin. Conform ROI al CCA, pentru Coltescu aceasta suspendare este sinonima cu retrogradarea la Liga a II-a, deoarece a inregistrat peste zece etape de suspendare dupa ce a fost sanctionat de doua ori consecutiv. Gheorghe Constantin a declarat insa ca retinerea de la delegari nu aduce automat acest lucru: "Sunt numai zvonuri. Ce spune X sau Y nu ma intereseaza. Acestea sunt singurele decizii CCA care se vor aplica".     Coltescu: "Sunt terminat"     Arbitrul Sebastian Coltescu a declarat ca este extrem de afectat dupa decizia adoptata de CCA: "Eu am aflat de la ziaristi ca am fost retinut, nu m-a sunat nici presedintele. N-as vrea sa fie nimeni in pielea mea, sunt terminat", a spus centralul. Coltescu recunoaste ca aceasta sanctiune il retrogradeaza in esalonul secund: "Probabil ca dupa aceste opt etape o sa conduc in Liga a II-a. Oricum, motivele pedepsirii mele nu sunt cele din meciul CFR - Ceahlaul, dar nu pot sa vorbesc".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.