Accident dupa pescuit. Trei pensionari care veneau de la pescuit s-au rasturnat cu masina la intrarea in Iasi. Doi dintre ei au scapat cu rani usoare, insa unul dintre batrani, in varsta de 68 de ani, a necesitat ingrijiri medicale la spital. Soferu
Accident dupa pescuit. Trei pensionari care veneau de la pescuit s-au rasturnat cu masina la intrarea in Iasi. Doi dintre ei au scapat cu rani usoare, insa unul dintre batrani, in varsta de 68 de ani, a necesitat ingrijiri medicale la spital. Soferul nu era nici baut si nici vitezoman. Are, insa, 80 de ani si conducea o Dacie veche de 30 de ani, cu care, pana azi, nu avusese niciun accident de circulatie. Bataus beat si fara permis. Un bucurestean de 39 de ani care, luni noapte, s-a urcat beat la volan, s-a luat la cearta cu alti doi conducatori auto carora le-a distrus masinile cu o bata de baseball. Politistii au stabilit ca agresorul, care nu avea nici permis, i-a amenintat cu un cutit pe alti doi soferi, ca urmare a unui conflict izbucnit in trafic, dupa care le-a spart parbrizele, farurile si le-a indoit tabla masinilor. A turtit cu capul masina politiei. Un recidivist din Capitala a opus rezistenta la retinere si a dat cu capul in portbagajul masinii politiei, infundandu-i tabla pe o portiune de zece centimetri. Agentii au fost alertati ca, in zona lacului Vacaresti, doi indivizi se bat, iar unul dintre ei nu s-a calmat, nici cand a fost incatusat Sofer roman, pradat in Anglia. Un sofer roman din Marea Britanie a ramas fara camionul incarcat cu vin, pe care il conducea, dupa ce a fost inselat de o grupare de infractori. Hotii l-au mintit ca are o defectiune, iar cand acesta a coborat, au fugit cu camionul. Incidente similare au mai fost raportate pe autostrazile din Anglia. Austrieci inselati la Hunedoara. Un austriac si sotia lui romanca au inselat doi conationali ai barbatului cu 340.000 de euro. Austriecii voiau sa cumpere terenuri in Hunedoara si i-au imputernict pe soti sa le cumpere de la localnici, virandu-le banii. Sotii au cheltuit mare parte din sume, prezentandu-le documente justificative falsificate. Fata disparuta din Brasov. O fata de 13 ani este cautata de politistii brasoveni, dupa ce disparitia ei a fost anuntata cu o intarziere de cinci zile. Adina Anca Loghin nu s-a mai intors de la cumparaturi de pe 8 septembrie, dar parintii nu au anuntat politia pentru ca fata obisnuia sa mai lipseasca de acasa, mergand in vizita la prietene. Viceprimar de la Primaria Sectorului 5, demis. Consiliul Local al Sectorului 5 l-a demis, ieri, pe viceprimarul Marcel Bera, pentru ca nu a returnat banii cheltuiti in delegatia de la Miami. Oficialul s-a deplasat in strainatate la un curs de perfectionare si trebuia, ca in termen de trei luni, sa inapoieze suma folosita in acest scop.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.