Primaria Costinesti si Administratia Nationala Apele Romane (ANAR) vor investi peste 1,7 mil. euro in modernizarea si consolidarea falezei, precum si pentru construirea unui miniport in statiune, a declarat, ieri, primarul localitatii, Traian Cristea
Primaria Costinesti si Administratia Nationala Apele Romane (ANAR) vor investi peste 1,7 mil. euro in modernizarea si consolidarea falezei, precum si pentru construirea unui miniport in statiune, a declarat, ieri, primarul localitatii, Traian Cristea. "Lucrarile vor incepe inca din aceasta toamna si vor fi finalizate pana la inceputul sezonului estival 2008", a spus Cristea. Potrivit acestuia, ANAR va investi aproximativ 1,25 mil. euro in consolidarea si prelungirea falezei pana la granita cu Tuzla, iar restul banilor vor fi investiti de Primaria Costinesti pentru amenajarea miniportului, care va fi amplasat in zona Radio Vacanta. "In prima faza, portul va fi destinat ancorarii ambarcatiunilor de mici dimensiuni. Nu stim daca el va fi folosit si pentru agrement", a adaugat Traian Cristea.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.