Filmul de actiune „Ultimatumul lui Bourne“, cu Matt Damon in rolul principal, a revenit in fruntea box office-ului romanesc, cu incasari de 39.162 de lei obtinute weekend-ul trecut. Weekend-ul trecut, „Ultimatumul lui Bourne“
Filmul de actiune „Ultimatumul lui Bourne“, cu Matt Damon in rolul principal, a revenit in fruntea box office-ului romanesc, cu incasari de 39.162 de lei obtinute weekend-ul trecut. Weekend-ul trecut, „Ultimatumul lui Bourne“ a atras in cinematografe un numar de 2.465 de spectatori si 22.495 in total de la lansarea sa in cinematografele din Romania, pe 10 august. Tot de atunci, productia a avut incasari cumulate de 295.203 lei.

Pe locul doi, saptamana aceasta se afla „Camera 1408“. In weekend-ul 24-26 august, productia cu John Cusack si Samuel L. Jackson in rolurile principale a fost vizionata de 2.372 de persoane. Dupa prima saptamana pe marile ecrane, thriller-ul a avut incasari de 168.401 de lei.

Premiera „Hairspray“ a obtinut, in aceeasi perioada, incasari de 36.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.