Compania de public relations 4 ace-pr&publicity a afisat pentru primele sase luni ale anului  afaceri de 420.000 de euro, iar pentru intregul an, estimeaza ca aceasta se va ridica la valoarea de 1 milion de euro, ceea ce reprezinta o crester
Compania de public relations 4 ace-pr&publicity a afisat pentru primele sase luni ale anului afaceri de 420.000 de euro, iar pentru intregul an, estimeaza ca aceasta se va ridica la valoarea de 1 milion de euro, ceea ce reprezinta o crestere de peste 300%, comparativ cu rezultatele inregistrate in anul 2006. Potrivit companiei cresterea spectaculoasa a cifrei de afaceri 4 ace se datoreaza extinderii serviciilor oferite de agentie, in perspectiva aderarii Romaniei la Uniunea Europeana, fapt care a conditionat imbunatatirea si diversificarea serviciilor de relatii publice pe piata din Romania si, in acelasi timp, cresterea numarului de solicitari privind acest tip de servicii din partea clientilor locali si internationali. "Anul 2007 reprezinta materializarea eforturilor depuse de agentia 4 ace, timp de 4 ani, in scopul dezvoltarii unor servicii performante, aliniate la standarde europene. Cresterea agentiei de-a lungul anilor a fost una controlata si stabila. Dupa 2007 ne propunem revenirea la aceasta crestere constanta, cu scopul intaririi agentiei si a imbunatatirii permanente a calitatii serviciilor", declara Elena Olteanu General Manager 4 ace-pr&publicity. In prezent, 4 ACE-pr&publicity se afla in topul agentiilor de relatii publice din Romania, aflandu-se intr-un ritm accelerat de dezvoltare. Pentru anul 2008, agentia isi propune cresterea cu 50% a cifrei de afaceri.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.