Rau. Fostul jucator al Stelei a sarit in apararea coechipierului sau, Jesse Marsch, implicat intr-o altercatie cu celebrul fotbalist britanic A plecat acum sase ani din Romania, si-a facut o cariera frumoasa in Statele Unite ale Americii, iar acum e
Rau. Fostul jucator al Stelei a sarit in apararea coechipierului sau, Jesse Marsch, implicat intr-o altercatie cu celebrul fotbalist britanic A plecat acum sase ani din Romania, si-a facut o cariera frumoasa in Statele Unite ale Americii, iar acum este pe prima pagina a ziarelor de sport. Alex Zotinca este singurul roman care a trecut Oceanul pentru a juca in "Major League Soccer", liga profesionista de fotbal din America. Acum, jucatorul lui Chivas USA a ajuns in lumina reflectoarelor, dupa un scandal iscat de David Beckham si coechipierul sau, Jesse Marsch (foto 1), pe care a sarit sa-l apere (foto 2) in marele derby cu L.A. Galaxy, din MLS. Meciul cu Galaxy este singurul care conteaza pentru echipa lui Zotinca, Chivas USA. Cele doua formatii isi joaca meciurile de acasa pe acelasi teren, "Home Depot Centre", iar in aceasta partida echipa lui "Becks" era considerata gazda. Britanicul nu era o certitudine inaintea marelui meci. Vedeta lui Galaxy venea dupa un zbor obositor, in conditiile in care jucase, cu o zi inainte, pentru nationala Angliei, intr-o partida amicala cu Germania. Chiar si asa, a vrut sa intre pe teren din primul minut. Beckham a parut nervos si iesit din forma. Adversarii l-au citit si l-au provocat tot timpul. Dupa un fault dur al lui Jesse Marsch, "Becks" si-a injurat adversarul si a sarit la bataie. Zotinca a venit in apararea coechipierului sau si a vazut "rosu", dupa ce i-a aplicat un cap in figura lui Kevin Harmse. "Am fost provocat si lovit", a spus Alex, dupa meci. Si Harmse, care i-a aplicat un croseu romanului, a mers mai devreme la cabine. Chivas si Galaxy au evoluat in zece, dupa pauza, dar oaspetii s-au impus in marele meci din "Orasul ingerilor", scor 3-0. A fost doar a doua victorie pentru echipa lui Zotinca, in marele derby cu L.A. Galaxy, in 11 confruntari directe intre cele doua formatii.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.