Cel putin 70 de persoane au murit de holera si alte circa 1.500 au fost infectate in regiunea saraca a statului indian Orissa (est), au anuntat ieri autoritatile de la New Delhi. Epidemia, care s-a declansat in districtele Rayagada si Koraput,

Cel putin 70 de persoane au murit de holera si alte circa 1.500 au fost infectate in regiunea saraca a statului indian Orissa (est), au anuntat ieri autoritatile de la New Delhi.

Epidemia, care s-a declansat in districtele Rayagada si Koraput, la circa 500 km de capitala statului, Bhubaneswar, este legata de consumul de apa statuta si carne stricata, a declarat P. Sitaram, responsabilul medical al districtului Rayagada.

Un oficial din cadrul Ministerului indian al Sanatatii a asigurat ca "s-au luat toate masurile posibile" pentru a pune capat epidemiei, care, in opinia lui, nu este legata de recentele ploi musonice.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.