In turneul de promovare al ultimului ei album, Rihanna si-a facut si alti admiratori pe langa cei atrasi de calitatile ei vocale. Astfel, intr-un concert in care interpreta in duet cu rapperul Sean Paul slagarul Brake it off, solista a fost surprinsa
In turneul de promovare al ultimului ei album, Rihanna si-a facut si alti admiratori pe langa cei atrasi de calitatile ei vocale. Astfel, intr-un concert in care interpreta in duet cu rapperul Sean Paul slagarul Brake it off, solista a fost surprinsa sa constate ca spectatorii din primele randuri pareau sa nu o mai asculte, fixandu-si privirile asupra pieptului ei. Nu intelegeam ce se intampla. Vedeam cum sunt fixata si cum unii dintre fani s-au oprit din dans, dar nu stiam care e motivul. Am continuat sa cant pana am vazut ca sunt fotografiata de la brau in sus. Am crezut ca am ceva pe rochie si m-am uitat atent. Atunci am observat ca imi iesea un sfarc afara si m-am simtit tare rusinata. Nici macar nu mai puteam sa cant. Am avut noroc ca melodia era pe sfarsite, asa ca am terminat-o, mi-am tras putin sufletul, mi-am acoperit sanul si am continuat, a marturisit Rihanna.


Despre autor:

Sursa: Umbraonline.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.