Prima TV intampina venirea toamnei cu o grafica noua si dinamica, dar si cu cateva productii noi si incitante. Una dintre ele este "Trasniti din NATO", care va debuta la 3 septembrie. Gasiti vinovati pentru distrugerea unitatii militare care ii gazdu
Prima TV intampina venirea toamnei cu o grafica noua si dinamica, dar si cu cateva productii noi si incitante. Una dintre ele este "Trasniti din NATO", care va debuta la 3 septembrie. Gasiti vinovati pentru distrugerea unitatii militare care ii gazduia, soldatii sunt acuzati de incompetenta si vor fi dati afara din serviciul militar. Pentru a vedea cum se vor descurca protagonistii in civilie, urmariti serialul de luni pana joi, de la ora 22:00. Tot de luni revin la Prima TV tradatii in dragoste si aventurile lor. Christian Sabbagh este cu politia in actiune in fiecare seara de luni, incepand cu ora 22:00.   CARCOTEALA. De la 5 septembrie, gafele din televiziune, balbele crainicilor, prostiile politicienilor si fitele "papagalilor" zilei vor fi sever taxate, pentru ca Huidu si Gainusa "sparg gheata" la carcoteala, intr-un nou sezon al "Cronicii Carcotasilor". Dezbracatua€™ va va saluta si el in fiecare duminica, de la ora 20:15, la Ciao TV. Iar actorii Mirela Zeta, Mihai Bendeac, Andreea Gramosteanu si Dragos Stoica isi propun, de la 10 octombrie, sa ne puna la curent cu povestile "mondene" ale persoanelor publice din politica sau din show-biz-ul romanesc. Lista acestora s-a largit cu nume precum Catalin Botezatu, Mitica Dragomir, Sergiu Nicolaescu sau Dida Dragan. Virgil Iantu va continua sa testeze cunostintele generale, iar Andreea Raicu sa caute megastaruri.    SANTIER IN LUCRU. Olimpia Malai si echipa de specialisti in reamenajari interioare va vor da sfaturi de design, iar cei care vor sa-si amenajeze nu doar o camera, ci intreaga casa se pot inspira de la emisiunea "Santier in lucru". De la 4 octombrie, patru cupluri dornice sa castige o casa, dar si cu chef de munca, se vor intrece in amenajarea unei locuinte. Miza este chiar locuinta in sine.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.