Gunoierii austrieci au salvat un barbat de origine poloneza, care era pe punctul de a fi strivit in interiorul camionului in care desertau gunoiul, dupa ce au auzit strigatele disperate ale acestuia, relateaza ziarul local Kleine Zeitung, citat

Gunoierii austrieci au salvat un barbat de origine poloneza, care era pe punctul de a fi strivit in interiorul camionului in care desertau gunoiul, dupa ce au auzit strigatele disperate ale acestuia, relateaza ziarul local Kleine Zeitung, citat de rian.ru. FARA CAPATAI. Barbatul, un vagabond de 50 de ani, petrecuse noaptea intr-un container de gunoi, in orasul Arnoldstein din sudul Austriei.  Dimineata, gunoierii au trecut prin zona, golind containerul in spatele camionului lor.  Din fericire, unul dintre angajatii serviciului de salubritate a auzit strigatele barbatului si a oprit sistemul de presare a gunoiului.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.