In numarul de Vineri al ziarului nostru am publicat o informatie privitoare la un incident neplacut care ar fi avut loc la Palatul de justitie (imbranceli, injurii) intre d-nii avocati Romulus Georoceanu si Lica Zamfirescu, ultimul amenintandu-l cu m
In numarul de Vineri al ziarului nostru am publicat o informatie privitoare la un incident neplacut care ar fi avut loc la Palatul de justitie (imbranceli, injurii) intre d-nii avocati Romulus Georoceanu si Lica Zamfirescu, ultimul amenintandu-l cu moartea pe d-l avocat Georoceanu.
Revenim cu amanunte picante cu privire la acest incident. Domnul avocat Georoceanu avea de multa vreme un diferend cu d-l avocat Zamfirescu. Sursele noastre ne indica o disputa pe clienti, se pare ca d-l av.Zamfirescu i-a "suflat" niste clienti "grasi" d-lui av. Georoceanu. Un motiv cat se poate de simplu in meseria domniilor lor. Dar acest lucru nu a fost indeajuns ca sa iasa scantei intre cei doi. Se pare ca la mijloc se afla si unul de alcov, d-l Zamfirescu ii facea ochi dulci d-nei Georoceanu. Din partea d-lui Zamfirescu am primit la redactie desmintirea incidentului. In intampinarea pe care ne-a trimis-o la redactie, recunoaste ca intre d-sa si d-l Georoceanu sunt unele diferende,ca intr' adevar s'ar fi produs o discutie in sala Palatului de justitie, dar ea a decurs intr' o atmosfera de gluma, fara imbranceli asa cum s' a spus, si care in niciun caz disputa nu putea fi considerata drept o amenintare cu moartea. Vom incerca sa aflam si pozitia d-lui av. Georoceanu. Acest lucru intr'un numar viitor.
ZIUA, 23 august 1939


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.