Pilotul de Formula 1 Nick Heidfeld si-a prelungit pana in 2009 contractul cu team-ul BMW Sauber, a anuntat echipa germana, reprezentantii acesteia confirmand faptul ca polonezul Robert Kubica, debutant in actualul sezon, va pilota cel de-al doilea mo
Pilotul de Formula 1 Nick Heidfeld si-a prelungit pana in 2009 contractul cu team-ul BMW Sauber, a anuntat echipa germana, reprezentantii acesteia confirmand faptul ca polonezul Robert Kubica, debutant in actualul sezon, va pilota cel de-al doilea monopost in editia din 2008 a a€žMarelui Circ".  
Heidfeld, ocupantul locul cinci in clasamentul mondial al pilotilor (42 de puncte), si-a prelungit cu doi ani contractul scadent la finele anului in curs, noul acord putand fi prelungit pentru inca un sezon. "Am mari ambitii personale si sunt convins ca imi pot atinge obiectivele alaturi de echipa mea", a precizat germanul. Originar din Monchengladbach, Nicklaus a€žQuick Nick" Heidfeld a implinit de curand 30 de ani, si concureaza pentru Sauber din anul 2006. "Nick si Robert au reusit performante frumoase in acest sezon si au permis echipei sa se claseze pe locul trei in clasamentul constructorilor", a declarat incantat si patronul BMW Sport, Mario Theissen.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.