Cu aceasta ocazie, ministrul a anuntat ca va cere, pentru evitarea ambuteiajelor, impunerea unor restrictii de viteza pe pasaj, intrucat acesta va avea, temporar, doar doua benzi pe sens, fata de cele trei benzi pe sens ale celorlalte portiuni de dru
Cu aceasta ocazie, ministrul a anuntat ca va cere, pentru evitarea ambuteiajelor, impunerea unor restrictii de viteza pe pasaj, intrucat acesta va avea, temporar, doar doua benzi pe sens, fata de cele trei benzi pe sens ale celorlalte portiuni de drum din zona. Orban a solicitat constructorului portughez Lena, care extinde la trei benzi pe sens DN1 la iesirea din Bucuresti, sa finalizeze lucrarile pana la 15 noiembrie. Reprezentatii Lena au anuntat insa ca lucrarile vor fi efectuate pana la 30 noiembrie. Directorul pentru Romania al firmei Lena, Manuel Pires Joao, a declarat pentru Mediafax, ca lucrarile de largire a DN1 in Otopeni au fost realizate in proportie de 75%, iar primul pod de pe DN1 va putea fi folosit incepand cu luna august, traficul urmand sa se desfasoare in conditii normale din 30 noiembrie. (C.P.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.