Chiar inainte de admiterea in UE, mari staruri ale muzicii au venit in Romania, au filmat si au plecat. Uneori am aflat despre cele intamplate, alteori nu, dar oricum am auzit despre X sau Y  dupa ce videoclipul era gata. Astfel, in noiemb
Chiar inainte de admiterea in UE, mari staruri ale muzicii au venit in Romania, au filmat si au plecat. Uneori am aflat despre cele intamplate, alteori nu, dar oricum am auzit despre X sau Y  dupa ce videoclipul era gata. Astfel, in noiembrie 2005 a fost lansata stirea "Rammstein filmeaza in Romania" videoclipul pentru piesa "Rosenrot", facut la Zarnesti, cu 50 de locuitori din zona pe post de figuranti etc., numai ca filmarile avusesera loc cu o luna in urma! Iar in decembrie aceluiasi an am fost informati ca "Anastacia a fost trei zile in Bucuresti", cand a filmat "Heavy on my Heart". Daca despre Anastacia si Rammstein totusi "s-a auzit", iata cateva clipuri realizate de Domino Productions "la secret": Evanescene - "Bring Me to Life", regizor Phillip Stolz, Kasabian - "Empire" (2006), regizor WIZ, Muse - "City of Cydonia" (2006), All Saints - "Rock steady" (2006), regizor WIZ si cel mai recent, Kaiser Chiefs - "Angry Mob" (2007), regizor WIZ. Prin urmare, cateva trupe valoroase din "noul val" au fost in Romania fara sa afle (aproape) nimeni! In acest context, mi se pare laudabila initiativa lui Adrian Vasilache, director al Aerodromului Tuzla, care intr-o conferinta de presa tinuta la inceputul acestei luni a anuntat ca la primul spectacol Aero Grand Prix din Romania va fi prezent Bruce Dickinson. In consecinta, la show-ului aviatic de la Mamaia, printre spectatorii se vor numara, cu siguranta, numerosi fani Iron Maiden!


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.