Federatia internationala a anuntat ca nu exista suficiente dovezi pentru a depuncta sau exclude scuderia McLaren

Scandalul din ciclism nu a fost urmat de unul de si mai mare amploare in automobilism, McLaren scapind de oirce fel de san
Federatia internationala a anuntat ca nu exista suficiente dovezi pentru a depuncta sau exclude scuderia McLaren

Scandalul din ciclism nu a fost urmat de unul de si mai mare amploare in automobilism, McLaren scapind de oirce fel de sanctiune in afacerea de spionaj. Majoritatea membrilor din Consiliul Mondial al Federatiei Internationale de Automobilism (FIA) au votat joi pentru scoaterea de sub acuzatie a scuderiei anglo-germane, considerind ca nu exista suficiente dovezi pentru depunctarea sau excluderea McLaren pentru spionarea rivalilor de la Ferarri. Totusi, in caz ca italienii vor aduce alte dovezi incriminatoare, McLaren nu va fi inscrisa in editia viitoare a CM. Presa italiana a speculat ca decizia a fost luata pentru a evita o scadere a interesului pentru acest sport, si asa redusa in Germania dupa retragerea lui Michael Schumacher. Reamintim ca o perchezitie la locuinta detinuta de seful mecanicilor de la McLeren la Londra a scos la iveala 780 de pagini cu documente secrete de la Ferrari, ulterior dovedintu-se ca acestea au fost primate pe mail de la un angajat Ferarri. FIA a tinut sa precizeze ca verdictul dat se refera doar la regulamentele sportive, justitiile brianica si italiana continuind ancheta referitooare la acuyatiile de spionaj industrial.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.