Otelul a invins cu 2-1 echipa turca Trabzonspor, in prima mansa a turului trei din Intertoto, si, pana la returul de sambata viitoare, viseaza la calificarea in Cupa UEFA. Disputat, ca si la Bistrita, pe o canicula foarte greu de suportat, meciul cu
Otelul a invins cu 2-1 echipa turca Trabzonspor, in prima mansa a turului trei din Intertoto, si, pana la returul de sambata viitoare, viseaza la calificarea in Cupa UEFA. Disputat, ca si la Bistrita, pe o canicula foarte greu de suportat, meciul cu "otomanii" ar fi trebuit sa fie la discretia echipei lui Grigoras, pentru ca Trabzonspor a ramas in zece jucatori inca din minutul 29, cand Yatarra a comis un fault brutal si a vazut rosu direct. Era deja 1-0 pe Otelul, prin reusita frumoasa a lui D. Stan, insa oaspetii s-au aparat bine, iar scorul nu a crescut deloc. Dimpotriva, in minutul 84 Ersen Martin s-a trezit singur la sase metri si a adus egalarea, pentru ca scorul final sa fie stabilit de Gabriel Paraschiv. Trabzonspor a terminat partida in noua jucatori, fiindca in prelungiri a mai fost eliminat si Gagdas, pentru al doilea avertisment. "Cred ca dupa aspectul jocului puteam castiga mult mai clar. Un 2 sau 3-0 nu ar fi surprins pe nimeni, dar din pacate am primit un gol care ne-ar putea costa foarte mult. Va fi greu sa obtinem calificarea, dar nu imposibil. Otelul poate sa nu piarda acolo si vom face tot posibilul sa ne calificam, pentru ca eu cred ca meritam acest lucru. Sunt dezamagit de rezultat pentru ca meritam mai mult. Poate fi un avantaj faptul ca turcii au avut doi jucatori eliminati, dar la meciul de la Trabzon cred ca vor gasi un inlocuitor pe masura", a comentat antrenorul Petre Grigoras la finalul partidei. "La cum s-a desfasurat meciul, meritam o victorie mult mai clara. Lipsa de experienta si-a spus cuvantul, pentru ca am avut o ora superioritate. Sansele Otelului sunt la fel ca la inceputul acestei duble manse", a concluzionat directorul executiv Marius Stan. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.