Atletico - Gloria - Madrilenii se intaresc pentru retur Infrangerea suferita in prima mansa, 1-2 la Bistrita, rezultat care a declansat un val de critici din partea presei si a suporterilor, ii determina pe spaniolii de la Atletico sa arunce i
Atletico - Gloria - Madrilenii se intaresc pentru retur Infrangerea suferita in prima mansa, 1-2 la Bistrita, rezultat care a declansat un val de critici din partea presei si a suporterilor, ii determina pe spaniolii de la Atletico sa arunce in lupta toate armele pentru calificarea in Cupa UEFA. Nemultumit de rezultat, dar si de jocul prestat de echipa sa pe terenul Gloriei, antrenorul madrilenilor, mexicanul Javier Aguirre, este decis sa nu riste nimic in confruntarea retur contra ardelenilor lui Ioan Ovidiu Sabau.   VEDETE. Aflat in vacanta dupa ce a participat cu nationala Uruguayului la Copa America, atacantul Diego Forlan a fost chemat de urgenta pentru a se alatura pregatirilor lui Atletico. Conform cotidianului AS, Forlan a renuntat la zilele libere si s-a prezentat deja in cantonamentul de la Madrid, la fel cum va fi nevoit sa o faca si internationalul de tineret Sergio Aguero, devenit duminica seara campion mondial la CM Under 20 din Canada. Aguero ar fi trebuit sa intre in vacanta, insa tehnicianul Javier Aguirre a decis sa-l cheme mai devreme in lot pentru meciul cu Gloria, din Cupa UEFA-Intertoto. Un alt jucator care ar putea fi convocat pentru partida cu ardelenii este brazilianul Cleber Santana, insa doar in cazul in care stoperul columbian Perea va primi cetatenia spaniola in aceasta saptamana si, astfel, nu va mai ocupa un loc de strain. Meciul retur se va disputa la Madrid, la 28 iulie. Castigatoarea dublei manse se va califica in turul doi preliminar al Cupei UEFA.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.