A doua zi dupa magnificul concert, un tabloid de la noi sustinea ca l-ar fi surprins pe Jagger in ipostaze oarecum stanjenitoare, desi fotografiile prezentate nu aveau nici o legatura cu afirmatiile din text. Daca dupa show, colegii de formatie au pl
A doua zi dupa magnificul concert, un tabloid de la noi sustinea ca l-ar fi surprins pe Jagger in ipostaze oarecum stanjenitoare, desi fotografiile prezentate nu aveau nici o legatura cu afirmatiile din text. Daca dupa show, colegii de formatie au plecat direct la hotel, Mick impreuna cu Bernard Fowler au onorat invitatia de la City FM si au participat la petrecerea de dupa concert, alaturi de realizatorii postului de radio. Timp de doua ore si jumatate, Jagger si Fowler au dansat si s-au simtit bine la acest party, unde solistul de la Rolling Stones "a consumat doar apa plata, o bautura racoritoare si un singur pahar de sampanie", potrivit lui Gabriel Oprea, directorul postului de radio. Acesta a mai adaugat: "Am fost uimit de cata energie a putut degaja Mick Jagger. A dansat si s-a simtit confortabil. Atitudinea sa nu a tradat deloc superioritate sau ceea ce - in termeni locali - s-ar numi «fitze»". Mai mult, cu o zi inainte de concert,  Bernard Fowler a fost invitatul postului de radio amintit, unde timp de 90 de minute s-a adresat in direct ascultatorilor. El a povestit cum e sa fii din 1989 incoace alaturi de Rolling Stones si cum a ajuns "vocea de acompaniament a lui Jagger", cum e sa lucrezi cu Stones si cu alti muzicieni, despre propria cariera si "trecerea" prin mai multe genuri muzicale, rock, jazz, pop etc. Toate cele de mai sus pot fi demonstrate prin imaginile postate pe www.cityfm.ro, in comparatie cu tabloidul nostru, care a tinut sa se bage singur in seama.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.