Comentariul Specialistului Si alaltaieri si ieri, in sudul si sud-estul extrem al Romaniei, inclusiv in Capitala, mercurul termometrelor a urcat dupa-amiaza pana la 40 de grade. Astazi vor fi conditii ca, in sudul Moldovei, Muntenia, Dobrogea si i
Comentariul Specialistului Si alaltaieri si ieri, in sudul si sud-estul extrem al Romaniei, inclusiv in Capitala, mercurul termometrelor a urcat dupa-amiaza pana la 40 de grade. Astazi vor fi conditii ca, in sudul Moldovei, Muntenia, Dobrogea si in sudul Olteniei, valorile de temperatura sa fie cu pana la trei grade mai mici decat pana acum, dar si asa vremea va fi caniculara. Regimul termic se va mentine foarte ridicat si in zilele urmatoare, chiar si in cele de inceput ale saptamanii viitoare; temperatura aerului chiar va mai creste  si, mai mult ca sigur, izolat  se vor inregistra si maxime  de 41... 42 de grade.  meteorolog Romica Jurca     Pe litoral: Azi (vineri): Vremea va fi frumoasa si deosebit de calda. Cerul va fi mai mult senin, iar vantul va sufla slab. Maxime: 32...33°C, iar minime: 21...23°C. Temperatura apei marii  va fi de 21...23°C. Maine (sambata): Vremea se va mentine deosebit de calda. Cerul va fi  senin, iar vantul va sufla slab pana la moderat. Maxime: 32...34°C, iar minime: 21...24°C. Temperatura apei marii va fi de 22...23°C. Poimaine (duminica): Vremea se va mentine frumoasa, izolat caniculara la amiaza. Cerul va fi senin, iar vantul va sufla slab pana la moderat. Maxime: 35...36°C, iar minime: 24...26°C. Temperatura apei marii va fi de 22...23°C.     La munte: Azi (vineri): Vremea va fi fumoasa si calda, cu cerul mai mult senin. Temperatura aerului va avea valori comparabile cu cele din ziua anterioara. Maine (sambata): Vremea se va mentine frumoasa si calda. Cerul va fi mai mult senin, iar vantul  va sufla in general slab. Poimaine (duminica): Vremea se va mentine calda. Cerul va fi variabil, mai mult senin ziua. Unele innorari vor fi noaptea in Apuseni si in nordul Orientalilor, unde cu totul izolat va ploua.  


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.