Roman Abramovici, patronul echipei Chelsea Londra, a cheltuit aproape 300 mii lire sterline pentru a cumpara trei minisubmarine. Scpoul lor este de a asigura protectia familiei in cazul unor atacuri teroriste. Patronul clubului Chelsea,

Roman Abramovici, patronul echipei Chelsea Londra, a cheltuit aproape 300 mii lire sterline pentru a cumpara trei minisubmarine. Scpoul lor este de a asigura protectia familiei in cazul unor atacuri teroriste. Patronul clubului Chelsea, Roman Abramovici, a cumparat trei minisubmarine in valoare de 80.000 de lire sterline (118.000 euro) fiecare, pe care le va folosi pentru a scapa in cazul unor atacuri teroriste in timp ce se afla pe unul din iahturile sale, informeaza Daily Mirror. MASURI. Miliardarul rus a luat inclusiv lectii pentru a sti cum sa manevreze submarinele ce au o capacitate de doua locuri si pot ajunge la o adancime de 30 de metri. De asemenea, Roman Abramovici a angajat un fost politist in calitate de consilier, pentru a-si intari securitatea. David Douglas, in varsta de 49 de ani, este cel care a condus investigatia in cazul mortii printesei Diana si s-a retras din Scotland Yard pentru a accepta postul la Abramovici, platit anual cu 150.000 de lire sterline. Abramovici se teme pentru siguranta sa, dar si ca cei cinci copii ai sai ar putea fi rapiti.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.