Decizia finantatorului Gigi Becali de a nu pune in vanzare abonamente la peluze pentru sezonul 2007-2008 a starnit reactii violente din partea suporterilor Stelei. Prin intermediul site-ului fc.steaua.ro, acestia il desfiinteaza pe patron
  Decizia finantatorului Gigi Becali de a nu pune in vanzare abonamente la peluze pentru sezonul 2007-2008 a starnit reactii violente din partea suporterilor Stelei. Prin intermediul site-ului fc.steaua.ro, acestia il desfiinteaza pe patron: "Cooptarea lui Adrian Ilie in stafful Stelei, dar si cele discutate la intalnirea suporterilor cu Valeriu Argaseala lasasera impresia ca la Steaua lucrurile se pot schimba in bine. Mincinosul si laudarosul Gigi Becali, cel care face transferuri de 30 de milioane de euro, cel care cumpara avion sau face stadion de 45.000 de locuri, total acoperit, este foarte parolist cand vine vorba de propriile-i razboaie. Ne-a promis ca nu va scoate abonamente la peluze si deocamdata se tine de cuvant. Din cei 9.000 de abonati de anul trecut, cel putin 4.000 aveau abonamente la peluze. Victime colaterale in acest razboi sunt Valeriu Argaseala si restul celor din conducerea Stelei, care ne demonstreaza ca nu au foarte multe de spus in fata lui Becali. In loc sa ne vedem de Hagi si de jucatorii Stelei, conducerea ne impinge sa continuam un razboi din care nimeni nu are de castigat".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.