Fara viza Festivalul cu cea mai mare pondere in randul tinerilor se intoarce si anul acesta. Exit Festival (Exit Noise Summer Fest) se tine timp de patru zile, intre 12 si 15 iulie, in acelasi loc ca si anul trecut, si anume in legendara fortare
Fara viza Festivalul cu cea mai mare pondere in randul tinerilor se intoarce si anul acesta. Exit Festival (Exit Noise Summer Fest) se tine timp de patru zile, intre 12 si 15 iulie, in acelasi loc ca si anul trecut, si anume in legendara fortareata Petrovaradin din orasul Novi Sad, Serbia. Numarul vizitatorilor a crescut atat de mult, incat anul acesta festivalul a fost sold-out.  LINE-UP. Cu o traditie de sase ani, Exit a fost dintotdeauna festivalul care a atras un numar foarte mare de tineri, iar line up-ul din 2006 concureaza foarte usor cu line up-ul oricarui festival international de muzica dance si pop. Totul se petrece pe patru scene, care abordeaza stiluri de muzica diferite: Main Stage, Dance Arena, Fusion Stage si Mettal Hammer Stage. Line up-ul din acest an cuprinde urmatoarele nume: Basement Jaxx, Beastie Boys (foto), CSS, The Prodigy, Lauryn Hill, LTJ Bukem & MC Conrad, Robert Plant, Wu-Tang Clan (Main Stage); Danny Tenaglia, Roger Sanchez, John Digweed, Groove Armada, Richie Hawtin, Eric Prydz, Trentemoller Live, Black Strobe Live, Collabs 3000 Live, Nic Fanciulli, Paul Woolford, Magda Sebastien Leger, Justin Martin (Dance Arena); Stigma, Simon Out, Strange Day, The Hartes, Tussilago, Strip, Tona (Fusion Stage).  Pe langa programele muzicale atractive, festivalul se constituie ca un loc extraordinar pentru relaxare si distractie. Romanii care vor sa ajunga in Serbia la Festivalul Exit nu mai au nevoie de viza de intrare. In continuare, oficialii sarbi declara ca asteapta ca si Guvernul Romaniei sa scoata regimul vizelor, pentru ca in acest moment cetatenii sarbi care doresc sa intre pe teritoriul Romaniei trebuie sa plateasca viza.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.