Formatia antrenata de Ioan Andone se anunta principala rivala a echipelor din Capitala la castigarea titlului.Proiectul "CFR" incepe sa se materializeze. Daca in sezonul trecut colonia portugheza de sub Dealul Feleacului s-a multumit sa se bata pentr
Formatia antrenata de Ioan Andone se anunta principala rivala a echipelor din Capitala la castigarea titlului.Proiectul "CFR" incepe sa se materializeze. Daca in sezonul trecut colonia portugheza de sub Dealul Feleacului s-a multumit sa se bata pentru locul 2, se pare ca editia viitoare a campionatului va aduce prima concurenta serioasa din provincie la castigarea titlului in ultimii zece ani.  OFENSIVI. In amicalul disputat luni la Bischofshofen, in Austria, trupa lui Ioan Andone a marcat de patru ori in poarta puternicei Lokomotiv Moscova, formatie care a cochetat in urma cu cativa ani si cu Champions League. Daca ofensiva a impresionat, marcand prin Didi, de doua ori, Ogbonna si Deac, nu la fel se poate spune despre aparare. Compartimentul defensiv a cedat de trei ori, avand in fata un jucator de clasa precum Traore, care a reusit o "dubla". Legitimat la Lokomotiv, internationalul roman Razvan Cocis a fost doar spectator, urmand sa mai stea pe margine trei saptamani din cauza unor probleme la glezna piciorului stang. Antrenorul Ioan Andone i-a trimis in teren pe Stancioiu - Tony, Cadu, G. Muresan, Amoreirinha - Dani - Semedo, Trica, Didi, Surdu - Fabbiani, iar in repriza secunda au mai intrat Panin, Manuel Jose, Ogbonna, Deac, Sousa, Fredy si Oliveira. In minutul 79, Tony a fost eliminat.   Televizati azi zu Zaglebie CFR Cluj va disputa in aceasta dupa-amiaza, cu incepere de la ora 17:00, o noua partida amicala, in compania polonezilor de la Zaglebie Lubin, nimeni alta decat viitoarea adversara a Stelei in turul 2 preliminar al Ligii Campionilor. Meciul din Austria va putea fi urmarit in direct si in Romania, urmand sa fie televizat de sport.ro. In alta ordine de idei, in alte partide amicale disputate in Austria, "U" Cluj a invins luni, cu scorul de 1-0, formatia croata Slaven Belupo, gratie golului reusit de Sandu Negrean, in minutul 47, in timp ce Unirea Urziceni a remizat ieri, 0-0, contra echipei ruse Saturn Moscova Oblast.        


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.