Stadioanele Euro 2012
Conform dosarului de candidatura, Polonia si Ucraina vor participa cu cate patru stadioane. Acestea sunt: Baltic Arena - Gdansk (40.000 de locuri), Municipal - Poznan (46.500 de locuri), National - Wraclaw (70.000 d
Stadioanele Euro 2012
Conform dosarului de candidatura, Polonia si Ucraina vor participa cu cate patru stadioane. Acestea sunt: Baltic Arena - Gdansk (40.000 de locuri), Municipal - Poznan (46.500 de locuri), National - Wraclaw (70.000 de locuri), National - Varsovia (70.000 de locuri), Sahtar - Donetk (50.000 de locuri), Olimpic - Kiev (80.000 de locuri), Ucraina - Lvov (36.000 de locuri). Cele doua parti au anuntat ca toate arenele vor suferi modificari majore in urmatorii ani si au stabilit ca meciul de deschidere sa se joace la Varsovia, iar finala la Kiev. (B.G.)
Platini nu l-a uitat pe Maradona
Michel Platini, presedintele UEFA, a inceput lucrarile Comitetului Executiv al UEFA de la Cardiff prin a evoca mandria pe care a simtit-o cand a castigat Euro '84 cu Franta, al carui capitan de echipa era, apoi, chiar inainte de anuntarea castigatorilor, a avut o vorba pentru prietenul sau Maradona.
"Sa ne gandim la Diego, care trece prin momente grele", le-a cerut Platini colegilor sai de la UEFA. In mai putin de o luna, Maradona a acumulat 18 zile de spitalizare, dupa ce mai intai a fost internat 13 zile pentru o criza hepatica datorata consumului excesiv de alcool, iar de vinerea trecuta pentru dureri abdominale. Vestile privind sanatatea sa alterneaza intre ameliorare si ingrijorare. (B.G.)
"Schija" dorit la Sheffield
Sergiu Radu, atacantul roman de la Energie Cottbus, este dorit de clubul englez Sheffield United, care ocupa locul 17 in Premier League, informeaza publicatia Evening Standard. Conform sursei citate, antrenorul Neil Warnock a pus ochii pe atacantul roman dupa ce acesta a inscris pana acum 12 goluri in campionatul Germaniei. "Atacantul Luton Shelton a impresionat, dar antrenorul vrea mai multe optiuni in atac dupa ce a vazut ca Danny Webber si Jon Stead nu au stralucit", scrie publicatia britanica. Sergiu Radu este si in atentia unei alte echipe din prima liga engleza, Wigan Athletic. (B.G.)
CUPA ROMANIEI - SEMIFINALE
Astazi
PANDURII TG. JIU - RAPID
Arbitri: A. Constantin - Ad. Vidan, M. Savaniu (O. Trandu)
Observatori: V. Boit, N. Grigorescu
- Timisoara, Stadion "Dan Paltinisanu"
* partida se joaca de la ora 20.45 si va fi transmisa in direct de Antena 1
** daca scorul va fi egal dupa 90 de minute, se vor disputa prelungiri, doua reprize a cate 15 minute; daca egalitatea persista se vor executa lovituri de departajare
*** meciul "POLI" TIMISOARA - STEAUA urma sa se dispute aseara, dupa inchiderea acestei editii
Inspectie federala la Timisoara
Ionut Lupescu, Florin Prunea si Nicolae Grigorescu au inspectat ieri Stadionul "Dan Paltinisanu" din Timisoara, unde va avea loc partida Romania - Slovenia (6 iunie), din preliminariile Euro 2008. Cei trei au fost insotiti de presedintele CJ Timis, Constantin Ostaficiuc. O delegatie slovena a fost in inspectie marti la stadion si s-a aratat multumita de conditii. "Acum un an si jumatate, cand am venit la FRF, am promis ca Nationala va fi echipa tuturor. Am ajuns la Timisoara chiar daca au fost unele personaje care ne-au criticat. Asta nu inseamna ca avem ceva impotriva Timisoarei. Ideea noastra este sa mergem peste tot in tara. Trebuie marita masa presei si facute alte cateva retusuri. In rest, totul arata bine. Este unul dintre cele mai bune stadioane din tara si pentru sloveni e bine ca nu vor avea cheltuieli mari la transport", a declarat directorul general al FRF, Ionut Lupescu. Directorul departamentului de relatii internationale al FRF, Florin Prunea, a negat faptul ca Timisoara este folosita doar in momentele grele, iar Ostaficiuc considera ca Nationala va gasi la Timisoara cel mai puternic public.(MIG)
Accident in drum spre meci
Directorul de imagine al Pandurilor si trei jurnalisti au fost raniti ieri dimineata, dupa ce masina in care se aflau a intrat intr-o cisterna oprita pe marginea drumului, in judetul Timis. Potrivit unor surse din Politie, accidentul s-a produs in jurul orei 4.20, in localitatea Remetea Mare, din judetul Timis. Un autoturism Volkswagen Jetta, condus de directorul de imagine al gruparii gorjene, Bogdan Tudor, in care se mai aflau trei jurnalisti, a intrat sub remorca unui autovehicul aflat in fata sa. In urma impactului, unul dintre jurnalisti, Claudiu Dragatoiu, aflat pe bancheta din spate a masinii, a fost grav ranit, fiind internat la Spitalul Judetean Timisoara, in coma de gradul doi. De asemenea, ceilalti doi ziaristi, Monalisa Popescu si Paul Comanescu, si directorul de imagine al gruparii gorjene au suferit rani usoare, fiind internati pentru investigatii medicale. Se pare ca cisterna era stationata pe marginea drumului, fara sa fie semnalizata, iar soferul nu ar fi vazut-o si a intrat in ea. Primele informatii furnizate de Politie arata ca cei patru veneau la Timisoara pentru meciul Rapid - Pandurii Tg. Jiu. (MIG)
Copos vrea sa-i pacaleasca pe abonati
La marele ecran de la Rapid sunt asteptati mai ales posesorii de abonamente, care l-au amenintat pe Copos cu Protectia Consumatorului.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.