Abia s-a intors din Jamaica, a fost in Malta si va pleca in Egipt, Italia, Franta si Tunisia. Iar la toamna il asteapta America si Venezuela. Catalin Botezatu a facut senzatie la Caraibbean Fashion Week, unde a fost invitat special al festivalului. <
Abia s-a intors din Jamaica, a fost in Malta si va pleca in Egipt, Italia, Franta si Tunisia. Iar la toamna il asteapta America si Venezuela. Catalin Botezatu a facut senzatie la Caraibbean Fashion Week, unde a fost invitat special al festivalului.

Organizatorii i-au adus la scara o masina Maserati, dar si topmodele de culoare, venite special din America pentru prezentarea sa din seara de gala a evenimentului. In Jamaica, designerul s-a plimbat prin Port Royale, locul in care s-au filmat scene din filmul "Piratii din Caraibe", a coborat cu coarda cei 400 de metri ai cascadei din Ochio Rio, a mers in safari pe Black River, fluviul cu crocodili, si s-a relaxat in exclusivistul resort jamaican Strawberry Hills. Nici n-a despachetat bine bagajele, ca a si plecat in Malta, unde a avut o alta prezentare de moda.  


IN EXCURSIE. Intre doua prezentari de moda, Catalin Botezatu a pus la cale si o actiune caritabila. In week-end, designerul si avocata Virginia Mihailovici au facut fericiti 15 copii de la centrul de plasament "Licurici". Acestia, impreuna cu 15 pensionari din Sectorul 3, au mers intr-o excursie de o zi la Bran. Actiunea s-a intitulat "Bunici pentru o zi", iar organizatorii au intentionat sa creeze o legatura intre batranii singuri si copiii de la orfelinat. "Nepotii" si "bunicii" au vizitat Castelul Bran, s-au speriat la "Casa Groazei", au servit o masa copioasa la "Taverna Lupilor" si au primit cadouri consistente. Daca Botezatu i-a facut pe copii sa zambeasca, micutii l-au facut si ei fericit, macar pentru o zi. Asadar, i-au facut o surpriza "la minut": i-au cantat in cor cateva cantecele.

Dupa aceasta escala in tara, Bote va pleca din nou peste hotare, pentru a-si prezenta colectiile pe podiumurile din Padova si din Paris.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.