Presedintele Romaniei este, potrivit editiei de miercuri, 27 iunie, a cotidianului francez Le Figaro, Traian BABESCU.
Confuzia (sau intentia data fiind conotatia ironica a numelui) este facuta in articolul intitulat "Coruptia: Bruxellesul pune
Presedintele Romaniei este, potrivit editiei de miercuri, 27 iunie, a cotidianului francez Le Figaro, Traian BABESCU.
Confuzia (sau intentia data fiind conotatia ironica a numelui) este facuta in articolul intitulat "Coruptia: Bruxellesul pune sub lupa Bucurestiul si Sofia", semnat de Alexandrine Bouilhet, corespondenta Le Figaro la Bruxelles.
In articolul citat, dedicat rapoartelor de tara realizate de Comisia Europeana pentru Romania si Bulgaria,  autoarea scrie ca "presedintele Traian Babescu l-a suspendat din functie pe ministrul Comunicatiilor, anchetat penal.
Revenit in functie dupa referendumul din mai, el a promis ca va continua campania anticoruptie, in timp ce detractorii sai il acuza ca este implicat in activitati de politie paralele". O cautare pe internet arata ca Alexandrine Bouilhet a scris si transmis foarte multe articole de la Bruxelles, ceea ce presupune ca este familiarizata cu UE, statele membre si liderii lor. In acest context, confuzia privind numele presedintelui Romaniei este cu atat mai surprinzatoare.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.