discovery travel&living, ora 23.50
"Mancaruri bizare"
(documentar)
Maestru bucatar si scriitor pe teme culinare, Andrew Zimmern nu ezita sa guste delicatese, oriunde s-ar afla - chiar si daca i se ofera cap de capra, salata de limb
discovery travel&living, ora 23.50
"Mancaruri bizare"
(documentar)
Maestru bucatar si scriitor pe teme culinare, Andrew Zimmern nu ezita sa guste delicatese, oriunde s-ar afla - chiar si daca i se ofera cap de capra, salata de limba sau placinta cu carne de porumbel. Din experienta sa, gazda programului a descoperit ca metoda cea mai buna de a intelege mai bine o cultura este sa afli cat mai multe despre mancarurile ei traditionale. Prezentandu-ne atat locurile, cat si traditiile din spatele mancarurilor, programul ne incurajeaza sa ne aventuram dincolo de hamburgeri sau merdenele si sa simtim adevaratul "gust al lumii".

hbo, ora 21.35
"Eu cu sora mea mai mica" (comedie)
Ca si in alte filme ale sale ("L.A. Confidential", "Wonder Boys" si "8 Mile"), in "Eu cu sora mea mai mica" regizorul Curtis Hanson ne arata doua personaje care se lupta sa inteleaga unde au ajuns cu propriile lor vieti si care tanjesc dupa o legatura umana si familiala. Adaptat dupa romanul unui scriitor american, scenariul lui Susannah Grant (scenarista de la "Erin Brockovich") contureaza doua caractere amuzante, doua femei moderne care nu reusesc sa-si vada toate calitatile: una se crede frumoasa, dar proasta, cealalta - urata, dar inteligenta. Deja versata in roluri similare, Cameron Diaz reuseste acum sa faca o prostuta frumoasa foarte nuantat.

national geographic channel, ora 17.00
"Animale prevestitoare" (documentar)
Este oare posibil ca animalele sa poata prezice dezastrele naturale? Pentru unii, este vorba doar de o credinta populara, pentru altii insa, e una stiintifica. In acest episod sunt examinate povestile din intreaga lume, de la legende orale pana la studii de laborator, urmarindu-se modalitatea in care catastrofele pot fi prevazute.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.