Pro Cinema, ora 22.00
"Atacul submarinului"
Filmul acesta a reusit cu chiu, cu vai sa castige o steluta, scenariul sau fiind penibil. Americanii lanseaza cel mai nou submarin si capitanul constata ca i-a fost dat un echipaj de natangi. Evid
Pro Cinema, ora 22.00
"Atacul submarinului"
Filmul acesta a reusit cu chiu, cu vai sa castige o steluta, scenariul sau fiind penibil. Americanii lanseaza cel mai nou submarin si capitanul constata ca i-a fost dat un echipaj de natangi. Evident, ca niste teroristi captureaza un submarin sovietic si vor sa lanseze o bomba nucleara catre Statele Unite, iar americanii trimit noul submarin cu echipajul sau lipsit de experienta sa-i prinda pe teroristi. Nu va pierdeti timpul optand pentru acest filmulet luat din lada cu rebuturi cinematografice.

Kanal D, ora 20.30
"Pericol extrem"
In Africa de Est este trimis un inginer american care va fi pacalit de niste oameni de afaceri corupti. Cauta cu disperare deseurile toxice dupa care fusese trimis, dar acolo este instabilitate politica si va fi implicat in tot felul de comploturi, tradari etc. Cum sunt alese astfel de filme, de doua parale, e greu de explicat, dar ele populeaza mai toate televiziunile, in prag de sarbatori.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.