Justitia franceza a deschis o ancheta dupa descoperirea a doi imigranti ilegali care lucrau pe santierul de renovare a unei resedinte oficiale a presedintelui Nicolas Sarkozy, care a transformat lupta impotriva imigratiei intr-un dintre prioritatile
Justitia franceza a deschis o ancheta dupa descoperirea a doi imigranti ilegali care lucrau pe santierul de renovare a unei resedinte oficiale a presedintelui Nicolas Sarkozy, care a transformat lupta impotriva imigratiei intr-un dintre prioritatile sale. Miercuri dimineata, doi muncitori originari din Mali, aflati in posesia a doua permise de sedere false, au fost arestati pe santierul La Lanterne, a declarat procurorul de la Versailles. Situat in spatele gradinilor castelului Versailles, in apropiere de Paris, domeniul La Lanterne gazduieste un pavilion de vinatoare din secolul al XVIII-lea, care a devenit resedinta oficiala a sefilor statului francez.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.