Elevi prinsi cu tigari din canabis. Politistii au prins in flagrant cinci elevi de la Liceul Energetic din Craiova care aveau asupra lor 40 de tigari din canabis, anchetatorii stabilind ca tinerii, cu varste de 17 si 18 ani, confectionau astfe

Elevi prinsi cu tigari din canabis. Politistii au prins in flagrant cinci elevi de la Liceul Energetic din Craiova care aveau asupra lor 40 de tigari din canabis, anchetatorii stabilind ca tinerii, cu varste de 17 si 18 ani, confectionau astfel de tigari si le vindeau, plasandu-le in special in unitatea unde invata.

1,5 milioane de euro din proxenetism. Proxenetii din Galati care erau condusi de fata unei judecatoare au strans 1,5 milioane de euro din exploatarea a peste 60 de tinere, din care 15 minore. Politistii spun ca banii au fost investiti in societati comerciale, imobile, autoturisme de lux, bijuterii.

Acte eliberate mai repede. Cazierul judiciar se va elibera pe loc in 13 judete din tara. Persoanele care au domiciliul in Arges, Arad, Bacau, Buzau, Bihor, Cluj, Caras Severin, Gorj, Iasi, Prahova, Satu Mare, Timis si Tulcea vor putea sa obtina imediat acest act. In viitorul apropiat toata tara va avea acelasi regim de urgenta. Totodata, in 15 judete, pentru eliberarea permiselor de conducere soferii vor astepta numai doua ore.

Interpol Beirut il cauta pe Hayssam. Politistii de la Interpol Romania au solicitat colegilor lor de la Beirut sa-l localizeze pe Omar Hayssam. Solicitarea vine dupa ce sirianul a declarat telefonic, la un post de televiziune, ca se afla in capitala Libanului. Hayssam este urmarit international din iulie 2006, fiind cercetat pentru rapirea a trei ziaristi in Irak si pentru mai multe nereguli financiare. Intr-o interventie telefonica la Antena 3 el a incercat sa isi sustina nevinovatia.

Ancheta pentru Verestoy Attila. DNA a solicitat CNVM toate operatiunile bursiere derulate in 28 martie 2006 pe parcursul a 19 minute, intervalul de la votarea in Parlament a legii referitoare la SIF-uri si suspendarea acestor actiuni de la tranzactionare. Procurorii vor sa vada daca senatorul UDMR a folosit informatiile obtinute ca parlamentar pentru a tranzactiona actiuni la bursa.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.