>> Cele mai importante companii de constructii din Romania au cumparat caietul de sarcini pentru investitia in terminalul de plecari pasageri de pe aeroportul clujean
Lucrarile de constructie a terminalului de plecari pasageri al Aeroportului In
>> Cele mai importante companii de constructii din Romania au cumparat caietul de sarcini pentru investitia in terminalul de plecari pasageri de pe aeroportul clujean
Lucrarile de constructie a terminalului de plecari pasageri al Aeroportului International Cluj-Napoca au atras, pana in acest moment, interesul a cinci mari companii de constructii, care au achizitionat deja caietul de sarcini. Potrivit directorului general al Aeroportului, David Ciceo, pana la licitatia din 5 iunie, mai pot aparea si alte companii interesate. Firmele care si-au manifestat deja interesul pentru lucrare sunt Romairport, UTI, ICCO, Conna si Alpine. Desi primele doua firme au castigat deja in joint-venture lucrarea de constructie a celuilalt terminal, de sosiri pasageri, pentru aceasta lucrare au cumparat caietul de sarcini separat. Terminalul de plecari pasageri face parte din programul de investitii pe termen scurt al Aeroportului clujean, care se ridica in total la peste 100 de milioane de euro.
Proiectul de constructie a fost deja avizat de catre Comisia de Urbanism din Primaria Cluj-Napoca, cu o unica modificare privind asigurarea accesului din artera principala de iesire din Cluj-Napoca, Traian Vuia. "Pentru noi ar fi ideal sa primim acordul de a construi un sens giratoriu pentru accesul in aeroport, insa, avand in vedere ca se construieste un mare astfel de punct nu foarte departe, e posibl sa nu putem obtine decat o banda de preselectie si amplasarea unui semafor. Oricum, aceasta problema va fi rezolvata astfel incat sa nu interfereze cu traficul auto de pe artera", a mai spus David Ciceo.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.