"Inainte de adunarea LPF voi chema la Palat presedintii de club si arbitrii. Voi avea o discutie cu ei pentru ca nu se mai poate asa ceva: unul sa-i fure pe toti!", a declarat Gigi Becali la "Sport.ro". "Nu vreau sa atac Dinamo, dar cineva de acolo t
"Inainte de adunarea LPF voi chema la Palat presedintii de club si arbitrii. Voi avea o discutie cu ei pentru ca nu se mai poate asa ceva: unul sa-i fure pe toti!", a declarat Gigi Becali la "Sport.ro". "Nu vreau sa atac Dinamo, dar cineva de acolo trebuie sa inteleaga. A, ca vrea sa cumpere meciul unul de la celalalt si se inteleg nu ma deranjeaza. Dar sa mai fure unul, asta nu se mai poate!", a spus Gigi Becali. Acesta a adaugat: "Borcea e om bun, dar cand e vorba de fotbal devine diavol! E si prost! Dinamo nu avea nevoie de smecheriile lui sa castige campionatul. Sa nu creada ca el e destept si noi suntem prostii lui. Sunt conducatori si patroni mult mai destepti decat el!". Gigi Becali l-a mai acuzat pe Borcea ca a platit adversarii Stelei sa-i accidenteze pe jucatorii lui Olaroiu. "Dadea bani la adversarii Stelei ca sa le rupa picioarele jucatorilor nostri. Ati vazut ce a patit Nesu! Asa ceva nu se poate!", a spus patronul din Ghencea. Borcea a intervenit in direct, prin telefon, si a negat afirmatiile lui Gigi Becali. "Dinamo a jucat doar pe teren. N-a furat nimic si pe nimeni. Nu inteleg atacul lui Gigi Becali, dar ne-am obisnuit cu el. Totusi, Gigi Becali a spus ca a cheltuit bani pentru locul doi, ca s-a implicat la echipa si a dus-o pe locul doi! Ce a facut el in acest final de campionat nu s-a facut in ultimii 17 ani in Romania!", a spus Borcea. "Cristi, tu ai vorbit si cu arbitrii din Ungaria si din Cipru! Ai relatii si acolo! Iti mai spun o data sa nu mai furi! Stii tu foarte bine ce ai facut!", a replicat Gigi Becali. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.