Milan a devenit aseara campioana Europei. A facut-o in stil de amre campioana. A lasat Liverpool sa domine steril, preferand sa intepe de cate ori a avut ocazia. Astfel, Ancelotti isi ia revanaa dupa finala pirduta, prosteste, in urma cu doua s

Milan a devenit aseara campioana Europei. A facut-o in stil de amre campioana. A lasat Liverpool sa domine steril, preferand sa intepe de cate ori a avut ocazia. Astfel, Ancelotti isi ia revanaa dupa finala pirduta, prosteste, in urma cu doua sezoane, la penalty-uri. "Orgoliu regasit", "revansa" sau "razbunare consumata", presa italiana saluta cu mandrie victoria AC Milan in fata Liverpool, in finala Ligii Campionilor, la doi ani dupa infrangerea de cosmar la penaltiuri, tot in fata "cormoranilor". "De acum inainte acesti jucatori nu vor mai fi niciodata singuri", scrie ironic un editorialist de la Gazzetta dello Sport, referindu-se la celebrul cantec al suporterilor de la Liverpool, "You'll never walk alone". RAZBUNAREA. "Cei care au iesit umiliti la Istanbul sunt salvati, razbunati, reinviati de acest Milan de la Atena", adauga cotidianul citat. "Milan: cele sapte frumuseti", titreaza la randul sau "Il Corriere della Sera", care vorbeste de "razbunare consumata" si face din Pippo Inzaghi, "calaul" celor de la Liverpool, un "supererou". Editorialistul revine asupra unui meci "urat si triumfal" pe care l-a castigat fotbalul tehnicianului milanez Carlo Ancelotti, "mai simplu decat jocul cerebral al lui Benitez, dar respectand principiile fundamentale". "Ce noapte la Atena", scrie La Repubblica, care subliniaza ca Liverpool a condus jocul, dar Inzaghi a fost nemilos. De remarcat ai faptul ca Pippo Inzaghi, calaul lui Benitez ai al celorlati cormorani, a intrat pe teren la dorinta expresa a patronului Silvio Berlusconi.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.