Stiti ca ne enerva Dragos Bucurenci, cel cu pantofii rosii. Omul s-a schimbat mult, a trecut in tabara opusa, acum ne place mult.
 In schimb avem un alt client care este intruchiparea enervarii. El se numeste simplu: Turca
 Stiti ca ne enerva Dragos Bucurenci, cel cu pantofii rosii. Omul s-a schimbat mult, a trecut in tabara opusa, acum ne place mult.
 In schimb avem un alt client care este intruchiparea enervarii. El se numeste simplu: Turcan si ocupa momentan o functie la care n-a visat niciodata.
 Ne enerveaza Gigi Becali care se baga si el in seama agatandu-se de subiectul "tiganca imputita". El pretinde ca Andreea Pana, reporterul Antenei 1, a venit si la el, la palat, sa-l enerveze, tocmai pe el care s-a nascut enervat. Orb de furie, Becali are amintirea tulbure, pentru ca un alt reporter al Antenei 1 a facut un material despre palat.
 Ne-a enervat angajamentul heirupist al sefului de santier care dirija eliberarea traseului cursei de Formula 3. N-a dat drumul mai devreme la trafic, iar cei care l-au crezut s-au trezit intr-un blocaj grandios. Nici nemtii nu mai sunt ce-au fost?


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.