Gansta trend

Ultimele tendinte in materie de moda stradala sint strins legate de cultura gansta, un nou tip de hip- hop urban. Bijuteriile gangsta (cele mai cunoscute sint inelele bling bling, din aur masiv, care se poarta pe patru deget
Gansta trend

Ultimele tendinte in materie de moda stradala sint strins legate de cultura gansta, un nou tip de hip- hop urban. Bijuteriile gangsta (cele mai cunoscute sint inelele bling bling, din aur masiv, care se poarta pe patru degete odata, si in general au numele purtatorului inscriptionat in diamante pe toata lungimea degetelor) sint un must have in aceasta vara. Diferenta specifica din acest sezon consta in combinatia de imagini cu personaje din desene animate si iconuri hip-hop (Scarface, Tupac, Biggie). Lanturile masive de aur de la git si bijuteriile cu diamante pentru dinti se vor asorta cu imprimeuri cu Testoasele ninja, Tweety sau Bud in ipostaze gansta glamoros.

Fashion hotel

Daca esti unul dintre cei mai cunoscuti designeri de haine din lume, trebuie sa te impui in domenii adiacente pentru a tine pasul cu trendul. Designul de gadgeturi, de la telefonie mobila pina la mp3-playere portabile sau design interior s-au bagatelizat. Adevaratii monstri sacri s-au apucat acum sa deseneze hoteluri. Versace si Miss Sixty au fost pionierii acestui trend, iar Bulgari si Ralph Lauren si-au anuntat oficial intentiile de a-si pune emblema pe niste hoteluri. Hotelul Miss Sixty din Nordul Italiei este in topul celor mai elegante hoteluri boutique din sudul Europei.

Linguri pentru decolteu

SpoonFed Art este o afacere initiata de designerul Karin Collins care consta in confectionarea unor pandantive confectionate din linguri. Fiecare bijuterie din aceasta colectie este lucrata de mina; sint folosite diverse materiale, de la lemn si inox pina la aur si argint. Culori saturate, forme care amintesc de Art Nouveau sau imagini inspirate din scena artei pop sint citeva indicii pentru a va putea reprezenta obiectele. Colectia este inbogatita cu noi exemplare in fiecare zi si toate sint unicat.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.