Sofia Loren, acum in varsta de 72 de ani, a promis ca va face striptease in cazul in care echipa de fotbal Napoli va promova in prima liga, relateaza Independent Online. SEX-SIMBOL. Loren, un sex-simbol al cinematografiei anilor &

Sofia Loren, acum in varsta de 72 de ani, a promis ca va face striptease in cazul in care echipa de fotbal Napoli va promova in prima liga, relateaza Independent Online. SEX-SIMBOL. Loren, un sex-simbol al cinematografiei anilor '50 si '60, este o mare admiratoare a clubului Napoli, care, de cand a castigat campionatul italian, in urma cu 20 de ani, a inceput sa aiba performante din ce in ce mai slabe. Napoli, pe locul trei in Serie B, cu cinci jocuri inainte de final, are sanse sa forteze accederea in prima liga italiana. Pentru a mobiliza fotbalistii, Loren, care in prealabil a declarat ca se marita daca echipa revine in Serie A, a marsat: "Sper ca Napoli sa castige aceste ultime meciuri. Fiti pe faza! Daca promoveaza, voi face striptease".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.