Moda adoptiilor face furori printre starurile a€žmade in USA". Conform site-ului Bang Showbiz citat de Rompres, cantareata americana Sheryl Crow a anuntat ca va renunta pentru un timp la studiourile de inregistrari, in favoarea fiului ei. a
Moda adoptiilor face furori printre starurile a€žmade in USA". Conform site-ului Bang Showbiz citat de Rompres, cantareata americana Sheryl Crow a anuntat ca va renunta pentru un timp la studiourile de inregistrari, in favoarea fiului ei. a€žSunt nerabdatoare sa va anunt ca am adoptat un baietel. S-a nascut in urma cu doar doua saptamani. Numele sau este Wyatt Steven", a declarat incantata Sheryl Crow, precizand ca micutul va purta numele de botez atat al tatalui cat si al fratelui ei mai mic. Dave Tomberlin, purtatorul de cuvant al vedetei, a mai adaugat doar ca cel mai tanar membru al familiei s-a nascut in Statele Unite, mentionand ca au fost incheiate toate formalitatile necesare adoptiei. Spre dezamagirea fanilor, noua mamica isi doreste sa stea cat mai departe de lumina reflectoarelor, mai ales dupa ce despartirea de celebrul ciclist Lance Armstrong, de sapte ori castigator al Turului Frantei, a tinut prima pagina a ziarelor de peste ocean nu cu mult timp in urma.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.