Antrenorul lui Dinamo a declarat ca echipa sa a dat dovada de onoare si de profesionalism in proportie de suta la suta, in meciul cu CFR Cluj, castigat marti seara cu 1-0, in etapa a 31-a a Ligii I. "Ce am reusit, alaturi de jucatorii mei, este formi
Antrenorul lui Dinamo a declarat ca echipa sa a dat dovada de onoare si de profesionalism in proportie de suta la suta, in meciul cu CFR Cluj, castigat marti seara cu 1-0, in etapa a 31-a a Ligii I. "Ce am reusit, alaturi de jucatorii mei, este formidabil. Am demonstrat ca avem o echipa, ca suntem o familie. Am reusit sa formez o familie, evident ca la mine si la jucatori, se mai adauga actionarii, care mi-au creat toate conditiile. Greul de acum incepe. Ne dorim foarte mult sa intram in grupe. Unii suporteri si-ar fi dorit altceva la acest meci, dar noi am demonstrat impreuna ca suntem cei mai buni. Jucatorii mei nu reprezinta nume mari, dar sunt muncitori. A fost suta la suta onoare si suta la suta profesionalism. Sunt sigur ca daca i-am fi avut in teren pe Niculescu si Danciulescu am fi castigat mai clar", a spus antrenorul "cainilor rosii".
Rednic a afirmat ca nu este interesat de faptul ca finantatorul stelist Gigi Becali s-a bucurat de victoria lui Dinamo. "Gigi nu trebuia sa faca atata tam-tam, noi suntem profesionisti si incercam sa castigam fiecare meci. Nu poti sa fii profesionist daca intr-un meci te dai la o parte. Actionarii au luat o decizie inteleapta nelasand nici un jucator sa plece. Mai avem nevoie de jucatori sa intarim lotul, in special de jucatori valorosi si le multumesc actionarilor ca mi-au creat liniste la echipa", a spus Rednic. Acesta a adaugat ca deocamdata jucatorii dinamovisti sunt "spartanii mici"."Suporterii sunt spartanii mari, noi suntem inca spartanii mici, dar vom deveni mari, daca vom intra in grupe", a precizat Rednic. Intrebat care este urmatorul obiectiv al lui Dinamo, Rednic a raspuns razand: "Sa batem pe Otelul!". Claudiu Niculescu, suspendat pentru meciul cu CFR, a declarat ca Dinamo a demonstrat ca are valoare. "Este bun rezultatul, desi nu aveam mare nevoie de puncte in acest meci. S-a vorbit mult de aceasta partida, dar Dinamo a demonstrat ca are onoare, chiar daca suporterii nostri nu sunt chiar atat de fericiti. Sunt fericit ca am demonstrat inca o data ca Dinamo are cea mai buna echipa", a spus Niculescu. Atacantul nu crede ca dinamovistii vor accepta bani de la finantatorul stelist Gigi Becali, care a afirmat ca doreste sa gaseasca o cale legala pentru a sponsoriza pe Dinamo cu doua milioane de euro. "Sa vedem cat timp il tine", a afirmat Niculescu, atunci cand i s-a spus ca finantatorul stelist a promis ca nu va mai ataca in declaratii pe Dinamo. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.