HSBC, cea mai mare banca din Europa, a anuntat, luni, ca a obtinut licenta de operare pe piata de retail din Rusia, transmite Reuters. Banca britanica desfasoara deja operatiuni de corporate si investment banking in Rusia, dar obtinerea licentei pent
HSBC, cea mai mare banca din Europa, a anuntat, luni, ca a obtinut licenta de operare pe piata de retail din Rusia, transmite Reuters. Banca britanica desfasoara deja operatiuni de corporate si investment banking in Rusia, dar obtinerea licentei pentru activitati de retail reprezinta un pas important pentru dezvoltarea activitatilor pe piata ruseasca de profil. Dupa ce timp de un deceniu si-a construit afacerile in America Latina, HSBC, a treia mare institutie financiara la nivel mondial, si-a orientat recent atentia catre pietele bancare din Europa de Est si Rusia, unde a fost devansata, ca si alte banci britanice, de alti operatori europeni.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.