Razvan si Dani s-au hotarat! Matinalul realizat zilnic la National TV i-a epuizat si au nevoie de repaus. De 1 Mai, departe de lumea dezlantuita, ei vor zacea in pat in fata voastra si vor lenevi. Indiferenti la cicaleala femeilor din viata lor, Ra
Razvan si Dani s-au hotarat! Matinalul realizat zilnic la National TV i-a epuizat si au nevoie de repaus. De 1 Mai, departe de lumea dezlantuita, ei vor zacea in pat in fata voastra si vor lenevi. Indiferenti la cicaleala femeilor din viata lor, Razvan si Dani au pus ochii pe fete si au decis sa acorde, din pat, titlul de Miss. Si nu orice Miss, ci "Miss Pijamaluta". Orice fata poate sa participe, nu exista restrictii de varsta, greutate, culoare a parului sau marime a sanilor.  Singura cerinta expresa este expedierea, pana la 29 aprilie, a unei fotografii care sa prezinte aspiranta imbracata intr-o pijama cat mai sexy. Razvan si Dani vor alege cinci fete care vor intra in finala din 1 mai si vor fi prezente in studioul matinalului si tot ei le vor provoca la tot felul de probe.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.