Proaspat calificati in finala Cupei Romaniei, giulestenii privesc cu incredere meciul cu Dinamo. Un rezultat bun impotriva rivalilor din soseaua Stefan cel Mare le-ar consolida pozitia privilegiata in fata Stelei, grupare cu care se lupta de la dista
Proaspat calificati in finala Cupei Romaniei, giulestenii privesc cu incredere meciul cu Dinamo. Un rezultat bun impotriva rivalilor din soseaua Stefan cel Mare le-ar consolida pozitia privilegiata in fata Stelei, grupare cu care se lupta de la distanta pentru a-si asigura un loc in viitoarea editie a cupelor europene. Echipa se misca destul de bine si vine dupa o serie de succese care au intarit-o moral.
De cealalta parte, dinamovistii, cu un avans linistitor in fruntea clasamentului, sunt relaxati. Au invins dupa aproape 18 ani in Ghencea, au inregistrat un succes important pe teren propriu contra celor de la FC Arges, succes obtinut in extremis si toata suflarea ros-alba nu poate concepe altceva decat victoria pe taram rapidist.
Se anunta asadar un joc interesant, singurul neajuns al acestei intalniri constituindu-l lipsa suporterilor. De altfel, acesta este subiectul de nemultumire al ambelor tabere, atat fanii rapidisti cat si „cainii” fiind dezamagiti de faptul ca sunt obligati sa urmareasca meciul doar la televizor.
Dupa cum v-a obisnuit in ultima vreme, Jurnalul Online prezinta opiniile celor doua grupuri de suporteri, asa cum sunt ele exprimate de catre site-urile acestora.
Jurnalul Online


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.