"Vad undeva in jurul datei de 16-18 aprilie dezbaterea in plen a cererii de suspendare", a declarat Nicolae Vacaroiu. Astfel, presedintele Senatului a aratat ca, pe data de 10 sau 11 aprilie va avea loc sedinta Curtii Constitutionale, care va lua in
"Vad undeva in jurul datei de 16-18 aprilie dezbaterea in plen a cererii de suspendare", a declarat Nicolae Vacaroiu. Astfel, presedintele Senatului a aratat ca, pe data de 10 sau 11 aprilie va avea loc sedinta Curtii Constitutionale, care va lua in dezbatere cererea Parlamentului privind suspendarea sefului statului, o decizie oficiala din partea acestei institutii urmand sa fie data publicitatii dupa 4-5 zile de la dezbatere. Dupa decizia Curtii, in termen de 24 de ore conducerea Parlamentului este obligata sa convoace cele doua Camere in sedinta comuna, unde se va supune spre dezbatere cererea de suspendare a presedintelui, raportul comisiei de ancheta si avizul Curtii Constitutionale, a mai aratat Vacaroiu. (V.D.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.