Directorul executiv al lui Dinamo a mers la vestiare imediat dupa joc, avand o discutie destul de lunga cu fotbalistii si cu antrenorul Mircea Rednic. La iesire a evitat sa lanseze acuzatii, declarandu-se convins ca echipa sa nu poate pierde titlul.
Directorul executiv al lui Dinamo a mers la vestiare imediat dupa joc, avand o discutie destul de lunga cu fotbalistii si cu antrenorul Mircea Rednic. La iesire a evitat sa lanseze acuzatii, declarandu-se convins ca echipa sa nu poate pierde titlul. Totusi, Borcea i-a avertizat pe fotbalisti ca un rezultat negativ cu Steaua l-ar putea determina sa schimbe foaia.
"Nu avem cum sa pierdem campionatul, e distanta prea mare. Eu cred ca veti vedea un alt Dinamo in Ghencea, unde vom reusi sa si marcam. In continuare suntem lipsiti de goluri. Eu n-am vazut asa ceva pana acum. Meciul asta trebuia sa-l castigam neaparat. Echipa a jucat bine, si-a creat ocazii, dar nu a reusit sa marcheze. Jucatorii pierd atat pe latura sportiva, cat si financiar. Au luat o singura prima anul asta, dupa meciul cu Jiul Petrosani", a comentat Borcea. El le-a cerut fotbalistilor dinamovisti si antrenorului sa regaseasca forma de anul trecut chiar pe terenul rivalei Steaua. "Aici se vad caracterele si mentalitatile de invingatori. In meciul cu Steaua trebuie sa demonstrezi ca nu esti blocat psihic. Avem 14 puncte diferenta fata de ei, pentru ei este o presiune, nu pentru noi. Trebuie, insa, sa gasim o formula de joc in care sa si marcam", a declarat Borcea. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.