Ada Milea si Bogdan Burlacianu vor prezenta azi, in avanpremiera (orele 19.00), la Teatrul "Radu Stanca" din Sibiu, spectacolul "Nasul" de N.V. Gogol, in regia lui Alexandru Dabija, in cadrul manifestarilor Capitalei Culturale Europene. Lumea lui Gog
Ada Milea si Bogdan Burlacianu vor prezenta azi, in avanpremiera (orele 19.00), la Teatrul "Radu Stanca" din Sibiu, spectacolul "Nasul" de N.V. Gogol, in regia lui Alexandru Dabija, in cadrul manifestarilor Capitalei Culturale Europene. Lumea lui Gogol devine o aventura a artei spectacolului, plina de muzica fara a deveni concert si plina de teatru fara a fi teatru, o lume alcatuita din doi oameni vizibili si instrumentele lor". Montarea se bazeaza pe o nuvela scrisa in perioada 1835-1836, in care un nas se desprinde de fata proprietarului si isi dezvolta o viata pe cont propriu in Sankt Petersburg. Muzica si versurile le apartin Adei Milea si lui Bogdan Burlacianu, scenografie, light design-ul si video - Andu Dumitrescu. Premiera este programata pentru maine, iar urmatoarele reprezentatii vor avea loc vineri si sambata, toate cu incepere de la orele 19.00. (L.D.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.