Principalul actionar al FC Rapid a declarat ieri ca nu vrea sa il forteze pe Razvan Lucescu sa semneze prelungirea contractului, pentru a nu pune presiune in acest final de sezon. Site-ul oficial al suporterilor giulesteni - www.rapidfans.ro -
Principalul actionar al FC Rapid a declarat ieri ca nu vrea sa il forteze pe Razvan Lucescu sa semneze prelungirea contractului, pentru a nu pune presiune in acest final de sezon. Site-ul oficial al suporterilor giulesteni - www.rapidfans.ro -
a publicat o declaratie a lui Lucescu, citand cotidianul Atac, conform careia acesta este dispus sa semneze prelungirea pe inca trei ani a contractului sau cu Rapid, scadent la finalul acestui sezon.
"Nu pot sa confirm, nici sa infirm aceasta intentie a lui Razvan. Nu vreau sa pun presiune acum legat de acest contract. Mai sunt meciuri importante si nu este momentul unei astfel de discutii. Nu vreau sa il fortez in nici un fel, este timp pentru a discuta si prelungirea contractului sau", a spus Copos pentru Mediafax. Boss-ul din Giulesti a adaugat ca va face tot posibilul pentru a-l pastra pe Lucescu la conducerea echipei giulestene. "Sigur ca si el isi doreste la fel ca noi toti clasarea pe locul doi al clasamentului. Si are tot dreptul sa vrea sa continue la Rapid, la fel cum si eu am dreptul sa imi doresc ca el sa ramana. Este un antrenor de valoare, cel mai longeviv din Liga I, si voi face tot posibilul pentru a-l convinge sa ramana", a spus principalul actionar al giulestenilor.
Nu crede in blaturi
Copos este optimist in ceea ce priveste lupta cu Steaua si CFR Cluj pentru ocuparea locului doi, care asigura participarea in editia urmatoare a preliminariilor Ligii Campionilor, si spune ca aceasta nu va fi afectata de blaturi. "Noi o sa fim pe locul doi. Si acolo o sa ramanem pana la sfarsit. Nu imi este teama de blaturi in acest final de sezon, a trecut vremea lor. Sunt sigur ca adversarii nostri nu vor apela la astfel de lucruri", a afirmat Copos. Altfel, desi tot mai multi conducatori din Liga I sunt dezamagiti de arbitrajele din ultima perioada, Copos nu le considera o problema majora. El sustine chiar ca va insista ca la derby-urile cu Dinamo si Steaua sa fie delegati arbitri romani. "Eu am mare incredere in arbitrii nostri. Am luat decizia ca la meciurile cu Dinamo si Steaua sa nu acceptam straini, ci doar arbitri romani. De exemplu, mie mi-a lasat o impresie foarte buna Coltescu. Nu vad de ce nu ar putea duce el un derby", a mentionat Copos. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.