CFR a remizat acasa cu Ceahlaul si a plecat cu stangul in anul centenarului.
Presedintele executiv al lui CFR Cluj, Iuliu Muresan, a declarat ca remiza din partida cu Ceahlaul, scor 1-1, de pe teren propriu, este una nedreapta, in conditiile in
CFR a remizat acasa cu Ceahlaul si a plecat cu stangul in anul centenarului.
Presedintele executiv al lui CFR Cluj, Iuliu Muresan, a declarat ca remiza din partida cu Ceahlaul, scor 1-1, de pe teren propriu, este una nedreapta, in conditiile in care echipa sa a fost mai buna decat adversarul, chiar si in inferioritate numerica. "Meciul nu a fost echilibrat, am fost mai buni decat Ceahlaul chiar si in zece oameni, dar fotbalul este nedrept", a spus Muresan. Totusi, oficialul clujean a admis ca echipa antrenata de Cristiano Bergodi "a parut obosita si nu a avut perspective". "Au fost si greseli de arbitraj, dar am prins noi o zi mai slaba. Echipa a parut obosita si nu a avut perspective. De vina suntem noi si antrenorii. Mergem mai departe, iar ceea ce ne-am propus vom face cu siguranta", a subliniat Muresan. La randul sau, Bergodi a declarat ca CFR nu a evoluat asa cum isi doreste in partida cu Ceahlaul, dar a apreciat revenirea din repriza a doua. "Am facut o prima repriza slaba, fara ritm. Echipa nu a jucat asa cum imi doresc, cum ne-am inteles. Pentru repriza a doua nu am insa ce sa reprosez. Nu vreau sa comentez arbitrajul, dar centralul a fractionat jocul", a spus Bergodi. Italianul nu i-a reprosat lui Jula eliminarea din minutul 44 al intalnirii de sambata. "Nu-l acuz pe Jula pentru eliminare. Primul avertisment l-a luat din cauza terenului moale, iar cel de-al doilea a fost corect acordat", a punctat Bergodi. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.